"You’ll find that life is still worthwhile If you’ll just Smile"– Charlie Chaplin

Sawad dee kaa! Åh, så skönt med egen tid. Har idag varit i skolan i vad som känns som en evighet. Dock handlade det enbart om fem timmar. Men dessa fem timmar blev ganska långa och jobbiga i nästan 40 graders värme, omgiven av personer som knappt förstår dig, och lektioner som du får improvisera. Dock försöker jag se det positiva i det mesta varav ett leende hamnar på mina läppar och allting blir så mycket roligare:) Som t.ex. när jag och min handledare tog ut klassen och lekte en lek. Kan säga såhär– när jag hade suttit på marken, ställt mig upp och sedan satt mig ner igen, såg det ut som att jag hade legat ALLT för länge i solen, men egentligen var det bara brun jord som hade fastnat på mina ben, haha. Men vi hade väldigt kul idag, måste jag säga;)

Kan dock inte neka till att det var skönt att få komma tillbaks till centret och hoppa in i duschen. Snacka om att gör av med kroppsvätska här nere. Även skönt att bara sitta och slappa i några timmar också... Så att man kan ladda upp alla bilder– för det tar tid.

Ikväll tror jag att vi skulle åka till Tesco– en stor inomhusmarknad, nästan som ett köpcentrum. Inte så mycket som händer alltså. Blir även säkert kortspel och häng i baren. Tills nästa gång jag har nytt att berätta för er, får ni alla ha det gött! Hej så länge! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback